image

За нас

Електро Проект България ООД е фирма с основна дейност проектиране и изграждане на електрически инсталации. Фирмата предлага инженеринг, включващ консултиране, проектиране, доставка и монтаж на електроматериали. Екипът от професионалисти на фирмата работи успешно повече от 15 години в областта на електроинженеринга и въвеждане в eксплоатация на електрическите системи.

Благодарение на дългогодишния си опит всеки клиент, обърнал се към Електро Проект България ООД, може да разчита на коректно и надеждно партньорство, с богат опит в проектирането по част Електротехническа. Основни направления в работата на фирмата са:

  • Проектиране и изпълнение на електрически инсталации в жилищни, административни, обществени и промишлени сгради;
  • Проектиране и изграждане по част Електротехническа и КИПиА на помпени и пречиствателни станции;
  • Проектиране, изграждане и узаконяване на външно електрозахранване (кабели СрН, кабели НН и трафопостове);
  • Проектиране на улични осветителни уредби;
  • Доставка на апаратура и асемблиране на електромерни и главни разпределителни табла;
  • Изготвяне на проекти за реконструкция на електропроводи НН и СрН;
  • Одит, проектиране и изграждане на фотоволтаични централи;
  • Внос и дистрибуция на електроматериали на водещи европейски фирми;
  • Орган за контрол от вид “С”.

Oт 2014 година Електро Проект България ООД е ексклузивен представител на българския пазар на австрийската фирма за крепежни елементи и системи Schnabl Stecktechnik GmdH. Основният принцип при технологията на закрепване, патентована от Schnabl е, че крепежните елементи могат да бъдат поставени без инструмент и с много малко усилие в отвор със свредло Ø 6 mm. Продуктите на Schnabl имат една от най-високите оценки за качество - сертифицирани са от TÜV Austria.

Електро Проект България ООД е оторизиран представител и директен вносител на кабели и проводници на италианските фирми ELAN CAVI & BATTERIE, BERICA CAVI S.p.A., дистрибутира кабели на фирмата R & M Convincing cabling solutions, системи за електроинсталации на фирма Dietzel Univolt, Австрия и кабелни стяжки на фирма Portalámparas y Accesorios Solera, S.A., Испания. Фирмата разполага с наличности на склад на съобщителни кабели, кабели за контрол, управление и сигнализация, инсталационни проводници, силови кабели ниско напрежение, кабели за пренос на данни, инсталационни кутии, конзолни и разклонителни кутии, PVC твърди и гофрирани тръби, елементи за мълниезащита, кабелни стяжки и др.

Централният офис и шоурумът на фирма Електро Проект България ООД са позиционирани в гр. София, а проекти на фирмата се реализират на територията на цялата страна. Свидетелство за качественото и надеждно изпълнение на проектите на фирмата са референциите и дългогодишните партньорски отношения с редица водещи фирми, както в България, така и в чужбина.